flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Орджонікідзевський районний суд м. Харкова повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

09 лютого 2021, 14:27

Орджонікідзевський районний суд м. Харкова повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції у зв’язку відсутністю знаків поштової оплати.
Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти), або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд» чи безпосередньо через канцелярію Орджонікідзевського районного суду м. Харкова, з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних  з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.  
Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою SMS-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений на офіційному вебсайті Судової влади України за посиланням: https://court.gov.ua/registration/zayavasms.html.
У разі звернення до суду із клопотаннями, заявами просимо вказувати номери засобів телефонного зв'язку, а також адресу електронної пошти.
Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті Орджонікідзевського районного суду м. Харкова.
Просимо вибачення за тимчасові незручності. Надсилання кореспонденції буде відновлено у разі надходження знаків поштової оплати, про що буде повідомлено додатково.