flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади державного службовця категорії "В" - судового розпорядника

14 квітня 2017, 17:02

                                                                               

                                                                   Додаток 1 до наказу керівника апарату

                                                                   Орджонікідзевського районного суду  

                                                                     м. Харкова від 12.04.2017 року   №3/29

 

 

 
УМОВИ
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - судового розпорядника Орджонікідзевського районного суду м. Харкова,                      Харківська область
Загальні умови
Посадові обов’язки:
Судовий розпорядник Орджонікідзевського районного суду м. Харкова:
- Здійснює   перевірку   та   забезпечує   готовність   залу судового засідання, до слухання справи і доповідає про їх готовність головуючому.
- З'ясовує своєчасність направлення заявки-наряду на доставку до суду конвойною службою затриманих осіб,   та  таких,   які   перебувають  під   вартою.   Повідомляє   голову  суду, головуючого про можливу затримку їх доставки.
- З урахуванням кількості місць та забезпечення порядку під час судового  засідання   визначає  можливу  кількість   осіб,   що   можуть   бути присутні   в   залі   судового   засідання,   та   визначає   конкретні   місця   їх розміщення.
- Оголошує про вхід і вихід суду та пропонує всім присутнім встати.
- Забезпечує виконання учасниками судового процесу та особами, які є в залі судового засідання, розпоряджень головуючого.
- Запрошує, за розпорядженням головуючого, до залу судового засідання  свідків,   експертів,  перекладачів  та  інших  учасників  судового процесу.
- Виконує розпорядження головуючого про приведення до присяги перекладача, експерта відповідно до законодавства.
- Запрошує до залу судового засідання свідків та виконує вказівки головуючого щодо приведення їх до присяги.
- За вказівкою головуючого під час судового засідання приймає від учасників процесу документи та інші матеріали і передає до суду.
- Вживає     заходів     щодо     видалення,     за     розпорядженням головуючого, із залу судового засідання осіб, які проявляють неповагу до суду або порушують громадський порядок.
- Звертається до працівників правоохоронних органів з приводу сприяння у підтриманні громадського порядку, затримання та притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які проявляють неповагу до суду та порушують громадський порядок.
- Забезпечує   дотримання   вимог   процесуального   законодавства щодо виключення можливості спілкування допитаних судом свідків з тими, яких суд ще не допитав.
- Забезпечує виконання вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вживає заходів до обмеження входу до залу судового засідання сторонніх осіб.
- Здійснює    в    разі    необхідності    взаємодію    із    спеціальними підрозділами судової поліції та органами внутрішніх справ з питань спільних дій щодо підтримання громадського порядку в приміщенні суду та в залі судового засідання.
- Уживає заходів безпеки щодо недопущення виведення з ладу засобів фіксування судового процесу особами, присутніми в залі судового засідання.
- Для забезпечення невідкладного розгляду справи з питань, що виникли в процесі її слухання, за розпорядженням головуючого здійснює термінову доставку в установи та організації, а також фізичним особам листів, викликів, інших документів.
- При   виникненні   надзвичайних   обставин   (пожежа,   виявлення вибухонебезпечних предметів, затоплення тощо) повідомляє керівників суду та організовує виклик спеціальних служб.
- Виконує інші розпорядження головуючого,  доручення голови суду, старшого судового розпорядника,  керівника апарату суду.
Умови оплати праці:
Посадовий оклад – 2000 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця. Оплата праці державних службовців відповідно до ст.ст. 50, 52, 54 Закону України від 10.12.2015 №889-VIII «Про державну службу».
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду:
Безстроково
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання:
1. Копія паспорта громадянина України.
2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.
3. Письмова заява, в якій повідомляється, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.
4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.
5.Заповнена особова картка (Наказ Національного агентства України з питань державної служби від 05 серпня 2016 року №156).
6. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.
7. В разі необхідності інші документи.
Строк подання документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби.
Дата, час і місце проведення конкурсу:
11 травня 2017 року за адресою: 61007, м. Харків, пр. Архітектора Альошина, 7
Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу:
Півненко Вікторія Юріївна
тел. 93-50-23
 
Вимоги до професійної компетенції
 
І
Загальні вимоги
1
Освіта
вища, не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування
2
Досвід роботи
не потребує
3
Володіння мовами
вільне володіння державною мовою
ІІ
Спеціальні вимоги
1
Знання законодавства
1) Конституція України;
2) Закон України «Про державну службу»;
3) Закон України «Про запобігання корупції»;
4) Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;
5) Закон України «Про звернення громадян»;
6) Постанови Верховної Ради України;
7) Акти Президента України, Кабінету Міністрів України та центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері державної служби.
2
Професійні знання
1) Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ;
2) Відповідно до посади з урахуванням вимог наказів, інструкцій та рекомендацій Державної судової адміністрації України.
3
Якісне виконання поставлених завдань
1) вміння працювати з інформацією;
2) здатність працювати в декількох проектах одночасно;
3) орієнтація на досягнення кінцевих результатів;
4) вміння вирішувати комплексні завдання.
4
Командна робота та взаємодія
1) вміння працювати в команді;
2) вміння ефективної координації з іншими;
3) вміння надавати зворотний зв'язок
5
Сприйняття змін
1) здатність приймати зміни та змінюватись
6
Технічні вміння
вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку
7
 
 
Особистісні компетенції
1) відповідальність;
2) уважність до деталей;
3) наполегливість;
4) вміння працювати в стресових ситуаціях